Blogs
Beyond the Transaction: Every Transaction Has a Story

Zaterdag zonder contanten

Dit weekend wordt gekenmerkt door een dag zonder cash. Een dag waar aandacht wordt gevraagd voor veiligheid op de winkelvloer en efficiëntie in het betaalverkeer, als onderdeel van de campagne “Pinnen, Ja graag” van Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen (SBEB). Op die manier probeert de stichting meer draagvlak te creëren voor ‘pinnen’ en de strijd tegen cash.

BLOG 5-banner-zaterdag-zonder-contantenOp zaterdag 12 oktober zullen niet alleen diverse burgemeesters, maar ook hun ambtenaren, collega’s in B&W en raadsleden uitsluitend met hun pinpas betalen. Door deze dag te ondersteunen, maken gemeenten burgers en ondernemers bewust van hun eigen rol en verantwoordelijkheid bij het thema veiligheid. Burgemeester van Almere Annemarie Jorritsma zij als eerste ‘Ja, graag’ tegen het initiatief, waarna zij ook haar eigen ambtenaren en ook al haar ‘pinvriendelijke’ collega-burgemeesters opriep om mee te doen.

Wij delen de visie van ‘Een wereld zonder cash’ en dragen daarom ons steentje bij aan de maatschappij. Zo maken consumenten over de hele wereld elke dag gebruik van onze technologie en betaal je veilig, efficiënt en simpel met je betaalpas.