Blogs
Beyond the Transaction: Every Transaction Has a Story

Priceless Away: Loyaliteits-voordeel in de populaire wereldsteden

Wij Nederlanders zijn gek op ons eigen land, maar we gaan ook heel graag ons land uit. Of het nu is voor zon, cultuur of lekker eten, we gaan graag naar buitenlandse steden. MasterCard maakt onze reiservaring net wat prettiger door de lancering van het online Priceless Away Platform. Kaarthouders krijgen daar (na registratie) toegang tot zeer aantrekkelijke aanbiedingen in Priceless Cities over de hele wereld, die allemaal voorkomen in MasterCard’s Global Cities Index.

Met het wereldwijde Priceless concept beloont MasterCard kaarthouders voor hun loyaliteit door ze Priceless Moments & Experiences aan te bieden. Shoppen met extra korting, voordelig dineren of ontspannen, aan alle extra comfort is gedacht. Op het platform kunnen kaarthouders tot begin 2014 kiezen uit tientallen aanbiedingen in Londen, Madrid, Parijs en New York. De vaak exclusieve deals zijn geselecteerd in aantrekkelijke en uiteenlopende categorieën: winkelen, entertainment, cultuur, eten, reizen en hotels.

BLOG 4-blog1Enkele voorbeelden van een zorgeloze vakantie:

  • Voor een extra relaxte reis, kies je voor een VIP Lounge Pass, voor een van de 23 lounges in op de belangrijkste Londense luchthavens.
  • Onderga een Godiva Chocolade Belevenis bij Harrods in Londen.
  • Ga je naar Priceless Madrid, kies voor het exclusieve kunst arrangement bij het Ritz-hotel. U wordt opgehaald van de luchthaven, zo kunt u direct aan uw vakantie te beginnen. Geniet van een comfortabel verblijf, bestaande uit ontbijt op bed en een bezoek aan de kunstdriehoek.

Ga naar het platform voor alle aanbiedingen.