Mastercard introduceert nieuwe live muziek van Camila Cabello en andere digitale ervaringen via Priceless.com

20 mei 2020 | Amsterdam | Door Robbert Vreeburg

Mastercard introduceert samen met wereldwijde ambassadeurs online entertainment voor thuis. Via het platform Priceless.com krijgen Nederlandse kaarthouders toegang tot diverse digitale Priceless Experiences op het gebied van muziek, sport, kunst & cultuur, culinair en e-sports. Zo geeft GRAMMY Award®-genomineerde zangeres Camila Cabello, bekend van haar wereldhit ‘Havana’, vanaf 27 mei een aantal exclusieve akoestische huiskamerconcerten.

Bezoekers kunnen bijvoorbeeld het volgende ervaren:


"We zijn blij om ook in deze tijd consumenten via het bestaande Priceless Experiences-platform te blijven verbinden met ontspanning en amusement", zegt Raja Rajamannar, CMO van Mastercard. "We passen onze traditionele sponsoring aan, maken gebruik van partnerships en creëren nieuwe, digitale manieren om speciale momenten bij mensen de huiskamer in te brengen."

Sommige virtuele ervaringen worden live gestreamd en zijn voor iedereen beschikbaar, andere zijn alleen beschikbaar voor Mastercard kaarthouders en partners. Meer informatie is op Priceless.com te vinden.

Photo of Robbert Vreeburg
Robbert Vreeburg, Communications Manager Mastercard Netherlands

+31 20 794 6032